サンネ・ウェバースの画像まとめ。オランダの双子美人体操選手

今回は体操選手のサンネ・ウェバースの画像をまとめてみたいと思います。

前回紹介したリーケ・ウェイファースの双子のお姉さんです。
同じ綴りでしかも双子なのに、ファミリーネームの表記が違いますな。笑

スポンサードリンク

サンネ・ウェバースのインスタ画像まとめ

それではサンネ・ウェバースのインスタから。

Worked really hard today! #IWill #feelthepassion

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

91年生まれの27歳。
誕生日は9月17日。

Paris ❤

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

今日が誕生日ということで書いております。

Because whatever happens..Togehter we Twin ❤

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

De kop is eraf! Spannend weer zo'n eerste wedstrijd Goede 1e test, nu doorbouwen naar volgende week #worlds #progress #prep #twins #onamission

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

2人は二卵性双生児かな?
姉妹感はあっても双子感はないですな。

Did you miss the signing session?! Send an email to info@sannelieke.nl with "I want one" and find out how you can get an autograph!

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

Zo cool!! bedankt @sportstadheerenveen @provinciefryslan @gemeenteheerenveen

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

リオオリンピックでは金メダルも。

身長は156センチとあります。

片手って凄いなー。

Wat een emoties vandaag! Hier even een indruk van hoe mijn dag was.. Vandaag was de eerste dag van het NK, waaraan ik op twee toestellen meedeed op me te plaatsen voor de toestelfinales van morgen. Vandaag was ook de laatste finale dag in Baku, waar Lieke nog twee finales moest gaan turnen. Toen…tijdens het inturnen.. Ging ik helemaal uit mijn dak omdat ik hoorde dat Lieke in Baku GOUD had gewonnen op balk! Wauw ik was zo blij! Echt niet normaal wat voor emoties er dan bij me binnenkomen! Mijn zusje..die gewoon goud pakt op balk!! Al met al is er weinig van het inturnen gekomen en liepen de tranen over m'n wangen. Pff lastig om die knop om te zetten, maar ik moest wel. Ik had zelf ook nog een taak te doen vandaag en moest als eerste starten op brug. Owja..toen werd vlak voor mijn oefening ook nog even omgeroepen door heel Ahoy dat ik klaar stond voor mijn brugoefening en werd het publiek er even aan herinnert dat ik afgelopen EK brons op dit toestel had behaald. Spanning hoog! Druk hoog! Gelukkig turnde ik een nette oefening, met een score van 14.100. Net na brug kreeg ik te horen dat Lieke ook nog BRONS op vloer won en kon het natuurlijk niet meer stuk! Fantastisch om te weten dat allés wat ze heeft geïnvesteerd terugbetaald zijn voor haar. Ik ben zo trots op dat ik Lieke elke dag bij mij mag hebben. Ik haal zoveel inspiratie uit dat ze nooit opgeeft en altijd alles tot in de perfectie wil doen! Door naar het toestel balk, wat ik nog even goed af heb gerond met een 14.300. Ik heb me voor de brug- en balkfinale als 1e geplaatst. Al met al dus een geslaagde dag voor de zusjes Wevers 🙂 Morgen nog twee mooie finales turnen en dan kan ik 's avonds eindelijk weer mijn lieve zusje in mijn armen houden!!!

Sanne Weversさん(@sannewevers.official)がシェアした投稿 –

ということで、今回はサンネ・ウェバースの画像をまとめてみました!
インスタのリンクも貼っておきますね。

スポンサードリンク